steun

Kom dichterbij…


Laten we elkaar inspireren
Silbersee staat voor: onorthodox, verbindend en ontwapenend. We zijn een bont gezelschap van makers en artiesten die elkaar uitdagen om uit hun comfort zone te treden, elkaar inspireren nieuwe verhalen te vertellen. Niet alleen voor onszelf maar ook voor ons publiek.

Net als vele andere organisaties moeten wij ook inspelen op de huidige situatie en alle uitdagingen die daarbij komen kijken. De culturele sector en dus ook onze jonge makers en producenten, technici enzovoorts, veelal freelancers, waar we nauw mee samenwerken worden hard geraakt. Achter de schermen is het hele Silbersee team hard bezig om creatieve oplossingen en ideeën te verzinnen om zo goed mogelijk op alle veranderingen in te spelen. We kunnen uw steun in deze onzekere tijd goed gebruiken om te zorgen dat we in het najaar de draad weer kunnen oppakken. U kunt ons eenmalig of meerjarig ondersteunen met een gift.

Eenmalige bijdrage
Met uw gift kunnen we het komende seizoen weer mooie producties neerzetten en de jonge makers met ons talentontwikkelingstraject begeleiden. Dit kunt u op verschillende manieren doen. U kunt handmatig een bedrag overmaken naar NL28 ABNA 0628 3752 71 o.v.v. ‘Toekomstmuziek’ of een Tikkie sturen.

Meerjarige bijdrage
U kunt ons ook met een meerjarige gift ondersteunen. Het formulier kunt u hier downloaden of wij kunnen ‘m naar u opsturen. Wij houden u graag op de hoogte van de ontwikkelingen bij Silbersee en ontvangen u op premières en try-outs, zodra we weer naar een nieuw normaal zijn teruggekeerd.

Heeft u vragen of wilt u meer weten over het steunen van Silbersee? Dan kunt u contact opnemen met Mara Liza de Bakker, maralizadebakker@silbersee.com.