Spr!tzl Pitch

Start aanmelding Spr!tzl Pitch 2019

Spr!tzl is het jonge makers atelier van productiehuis Silbersee:  een research en development ruimte voor experimentele creaties. We dagen makers met performances, composities, installaties en/of andere innoverende ideeën uit om zich aan te melden. De enige voorwaarde is dat jouw project interdisciplinair is. Ben jij zo een danser, urban-, cyberartiest of misschien curator? Is jouw project grens opzoekend, dan wel grensoverschrijdend? Doorbreek jij met gemak de status-quo? Meld je dan nu aan voor de Spr!tzl Pitch 2019.


Voor het derde opeenvolgend jaar nodigt Spr!tzl buitengewone kunstenaars en artiesten uit om hun werk te komen pitchen voor een vakjury. Onder artistieke en zakelijke coaching en met een startersbedrag van €10.000,- ,krijg je een seizoen lang de tijd om je plan of idee  te realiseren.

De pitch vindt plaats op 30 juni 2019. Je kunt aan de pitch deelnemen als individu of als formatie. Behoor je tot de drie uitverkorenen, dan vertoon je jouw werk tijdens de volgende editie van het Spr!tzl-festival in juli 2020 en maak je kans op de Spr!tzlprijs! Inschrijven kan tot 1 juni 2019.

Voor meer informatie en aanmelden zie www.spritzl.com