Silbersee zoekt stagiair(e)

Per jan/feb 2019 zoekt Silbersee een stagiair(e) Publiciteit & Productie

Silbersee is een productiehuis voor onorthodox muziektheater en experimentele opera. Artistiek leider Romain Bischoff creëert ontmoetingen tussen uiteenlopende theatermakers, componisten, schrijvers, zangers, dansers, acteurs, choreografen, poppenspelers, circusartiesten en andere kunstenaars, van het klassieke domein tot de urban culture. Dat leidt tot interdisciplinaire voorstellingen die elk op een eigen manier fysiek, poëtisch en ontwapenend zijn. Vernieuwing, onderzoek en risico’s nemen zijn voor hem basisbehoeften. Onder al zijn werk ligt de overtuiging dat muziektheater en opera niet voor insiders zijn bedoeld, maar thuishoren op een breed podium.

Silbersee zoekt per jan/feb 2019 een stagiair(e) Publiciteit & Productie tot half juli 2019. Minimaal 32 uur per week.

Functie eisen
- Je volgt momenteel een relevante studie op HBO of WO niveau
- Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal is essentieel
- Ervaring met Photoshop
- Organisatietalent
- Proactief
- Flexibel
- Rijbewijs is een pre

Werkzaamheden
Als stagiair(e) Publiciteit en Productie zal je nauw samenwerken met de huidige PR en Communicatiemedewerker en deze ondersteunen in zijn werkzaamheden. Dit zal neerkomen op meedenken en uitwerken van marketingplannen, genereren van free publicity, creëren en ontwikkelen van content voor de social-mediakanalen en contact onderhouden met theaters en co-producenten. Als productie-stagiair(e) krijg je verschillende algemene kantoorwerkzaamheden en ondersteun je de productieleiders tijdens de producties tot aan de zomer. Daarnaast zal je met verschillende producties meegaan op tournee door het land.

Naast de producties van Silbersee zal je zowel publicitaire als productioneel nauw betrokken zijn bij Spr!tzl. Met Spr!tzl signaleert Silbersee beloftevol nieuw talent en begeleidt hen in hun makersschap op weg naar de toekomst. Drie makers presenteren op 5 juli hun performance in Muziekgebouw aan ’t IJ tijdens de Spr!tzl Finale.

Wij bieden een dynamische werkplek waar je veel ervaring op kan doen binnen een klein, informeel team en waarbinnen je je professionele netwerk kan opbouwen. Buiten je kerntaken is het mogelijk om je eigen leerdoelen te ontwikkelen en uit te voeren. Daarnaast is er ook ruimte voor een eigen onderzoek. Stagevergoeding is €325,- op basis van 1 fte.

Herken jij je in bovenstaand profiel en heb je zin om ervaring op te doen bij Silbersee? Stuur je motivatie en CV dan naar info@silbersee.com voor 8 januari 2019. Voor vragen kun je contact opnemen met bjornvanraaij@silbersee.com