Hé psst, handige taalkunstenaar en sociale verbinder! Ben jij op zoek naar een uitdagende baan? Heb je zin om je tanden te zetten in de marketingstrategie voor een uniek en groen gezelschap? Ben je eigenzinnig en qua kennis helemaal up to date van de online mogelijkheden? Lees dan snel verder!

Silbersee is per direct op zoek naar een nieuwe verbindende en vrijdenkende Merk- & Marketing Specialist met groene vingers en liefde voor performance kunst die ons kan helpen om ons merk op te bouwen en te laten zien wie we zijn en waar we naartoe willen. Je zult onze communicatiestrategie, beeldtaal en online kanalen op een duurzame, inclusieve en moderne manier versterken. Nieuw publiek aantrekken door hen te raken en te laten zien wat Silbersee voor hen kan betekenen. Je doet dit door samen te werken met je collega's, aangesloten makers en externe specialisten die jij aanstuurt. Je weet ook hoe je met chaos om moet gaan en houdt ervan om orde te scheppen. Onze pioniersgeest betekent dat we soms vallen en opstaan, leren en reflecteren. Als marketeer weet je hoe je onze interdisciplinaire werkwijze en producties om moet zetten in pakkende content en soms activistische campagnes.

En dit alles voor zo'n vijf dagen per week. Klik snel door naar de gehele vacaturetekst en laat vóór 1 februari van je horen!