IT ALL STARTS WITH YOUR VOICE, SPEAK UP!

SILBERSEE LANCEERT ONLINE COMMUNITYPLATFORM VOOR DE STEMMEN VAN NU. 

We besteedden met onze producties al meermaals aandacht aan thema’s als inclusie, artificiële intelligentie en ecologie. Aan de start van het theaterseizoen delen we onze nieuwe ambities: Silbersee streeft ernaar om uiterlijk in 2027 een klimaatpositief productiehuis te zijn. Maar er klinken meer geluiden in de wereld van nu. Met het online community platform ‘It All Starts With Your Voice’ gaan we daarom actief op zoek naar stemmen uit de samenleving om deze ambities kracht bij te zetten. Ieder mens die zich geroepen voelt kan een audio-opname achterlaten met daarin een boodschap, een wens, een oerkreet, een (zelfgeschreven) tekst of een lied. Zo ontstaat er een verzameling aan klanken van mensen die zich (creatief) willen uitspreken maar dat eerder misschien niet durfden. We zullen ons in de toekomst laten inspireren door de diversiteit aan inzendingen. It All Starts With Your Voice wordt in samenwerking met campagnebureau Toffey ontwikkeld en staat vanaf maandag 19 september online via speakup.silbersee.com

Speak up!

Ieder mens heeft een stem. En waar de een ‘m gebruikt als operazangeres of marktkoopman, is de ander misschien minder uitgesproken. Met It All Starts With Your Voice bouwen we aan een online community platform waarop iedereen die zich geroepen voelt zijn, haar of diens stem achter kan laten in de vorm van een gesproken pleidooi, een schreeuw, een droom, een (protest)lied of een zelfgecreëerde klank. We zien het platform als tool waarop straks niet iemands tekst of foto leidend is, maar audio een profiel vult. Met de campagne ‘Speak up’ brengen we het platform de komende jaren onder de aandacht en hopen zo vele stemmen uit de samenleving op te halen. Het is de grote droom van onze artistiek leider Romain Bischoff om in de toekomst een aantal stemmen op artistieke wijze in nieuwe producties te verwerken. 

 

NOW IS YOUR TURN TO SPEAK 

Silbersee pledges to change the world by 2027. 

And we’re not scared to say, no, sing it. 

Our voices are all that we’ve got to voice our confusion and our solutions. 

To amplify our messages of hope, equality, inclusivity and climate positivity. 

But our voices can only reach so far. 

That’s why we’re looking for yours. 

If our creed for change speaks to you, we’d like to invite you to sign it. 

Not by scribbling your name on a piece of paper. 

Or by checking a box. 

But by using your voice. 

So tell us what burns in your heart. 

Let us in on your hopes and dreams for the future. 

Talk, whisper, scream or sing. 

And share with us your pledge for the new world.


Over Toffey

In deze ADHD-maatschappij is er nauwelijks nog aandacht, zeker niet voor marketingboodschappen. Opvallen vereist creativiteit. Zonder te schreeuwen zet Toffey haar talenten in voor ideeën die hét verschil maken. Geen nietszeggende concepten of blaaskakerij, maar gedurfde merken en campagnes die bijdragen aan een vooruitstrevende wereld. Als merkbouwers en campagnemakers zetten ze zich in voor een eerlijke, vooruitstrevende, schone, lieve, groene en slimme wereld. Toffey doet dit door actie te voeren voor ideeën die gezien moeten worden. Door vorm te geven aan merkwaardige initiatieven. En door zoveel mogelijk mensen stil te laten staan bij dingen die er écht toe doen.


Fotografie: Bowie Verschuuren