Freund

Kom dichterbij…
… word Freund van Silbersee!!


Kijk mee achter de schermen en leer ons kennen!
Wil je meer weten over de werkwijze van Silbersee? Niet alleen het eindproduct zien, maar ook het maakproces leren kennen? Ontdekken hoe we eigenlijk tot zo’n resultaat komen? Wie en wat is daarvoor nodig? Maak kennis met Romain Bischoff, de artistieke motor van Silbersee, en zijn kompanen: de performers, ontwerpers, technici, componisten, regisseurs, spoken-word artiesten, beatboxers en last but not least de dwaze makers van Spr!tzl. Pak de kans om elke Silbersee-voorstelling vanuit een heel ander perspectief te ontdekken! 

Laten we elkaar inspireren
Silbersee staat voor: onorthodox, verbindend en ontwapenend. We zijn een bont gezelschap van makers en artiesten die elkaar uitdagen om uit hun comfort zone te treden, elkaar inspireren nieuwe verhalen te vertellen. Niet alleen voor onszelf maar ook voor ons publiek. En dus komen we graag in contact met mensen die onderdeel willen zijn van ons bondgenootschap. 


Money Money Money…
Als Freund krijg je niet alleen inzicht in de processen maar draag je ook bij aan de totstandkoming van de voorstelling. Je jaarlijkse bijdrage besteden we direct aan onze producties. Soms gaat het om een extra technicus, soms om extra repetitiedagen, soms om een vertaling van het libretto, soms om een heel bijzondere countertenor waarmee we willen werken.  

Word Freund van Silbersee!
Voor onze dierbare freunden organiseren we jaarlijks een speciaal diner chantant in onze repetitieruimte, de zeventiende-eeuwse Maartenkerk in Zaandam. Bovendien ontvangt u voordeel bij try-outs en premières. Uiteraard houden we u ook op de hoogte over de ontwikkelingen bij Silbersee via een speciale nieuwsbrief. Freud worden kan al vanaf €75,- per jaar. Mocht u meer vragen hebben over de Freundschaft neem dan gerust contact op met onze zakelijk leider, Katrien Sitters katriensitters@silbersee.com

Nichon Glerum