Kom dichterbij

Laten we elkaar inspireren

Silbersee gaat verrassende samenwerkingen aan met de meest uiteenlopende genres en disciplines en gelooft dat kunst de aarde waarop we leven niet mag uitputten, maar moet verrijken. Vanaf 2021 starten we met een ambitieuze missie: uiterlijk in 2027 wil het schip Silbersee CO2-neutraal varen. Hiervoor is denkkracht en daadkracht nodig. Steun ons in onze missie en draag bij! 

Silbersee heeft een culturele ANBI status. Voor donateurs van culturele ANBI’s geldt een extra giftenaftrek. Particulieren mogen in hun aangifte inkomstenbelasting een gift aan een culturele ANBI vermenigvuldigen met 1,25 en als gift aftrekken.Voor donateurs van culturele ANBI’s geldt een extra giftenaftrek. Ondernemingen die onder de vennootschapsbelasting vallen, mogen 1,5 keer het bedrag van een dergelijke gift aftrekken in de aangifte vennootschapsbelasting. 

Eenmalige bijdrage

Dit kan op verschillende manieren doen. Je kan handmatig een bedrag overmaken naar NL28 ABNA 0628 3752 71 o.v.v. ‘Toekomstmuziek’ of via een Tikkie.

Meerjarige bijdrage

Je kunt ons ook met een meerjarige gift ondersteunen. Het formulier kan je hier downloaden of wij kunnen ‘m naar u opsturen.  

Heb je vragen of wilt je meer weten over het steunen van Silbersee? Dan kan je contact opnemen met Katrien Sitters.