Werken bij Silbersee

Stagiair(e) Marketing & Communicatie gezocht!

Silbersee is een productiehuis voor onorthodox muziektheater en experimentele opera. Artistiek leider Romain Bischoff creëert ontmoetingen tussen uiteenlopende theatermakers, componisten, schrijvers, zangers, dansers, acteurs, choreografen, poppenspelers, circusartiesten en andere kunstenaars, van het klassieke domein tot de urban culture. Dat leidt tot interdisciplinaire voorstellingen die elk op een eigen manier fysiek, poëtisch en ontwapenend zijn. Vernieuwing, onderzoek en risico’s nemen zijn voor Silbersee basisbehoeften. Onder al het werk ligt de overtuiging dat muziektheater en opera niet voor insiders zijn bedoeld, maar thuishoren op een breed podium.

Silbersee heeft per september 2019 voor 5/6 maanden plek voor een stagiaire Marketing & Communicatie.

Functie-eisen

- Je volgt momenteel een relevante studie en hebt interesse in theater
- Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal is essentieel
- Enige ervaring met Photoshop
- Organisatietalent
- Proactief
- Flexibel en bereid om af en toe ook ’s avonds of in het weekend te werken.

Werkzaamheden

Als stagiair(e) Marketing & Communicatie zal je nauw samenwerken met de huidige Marketing en Communicatiemedewerker en deze ondersteunen in zijn werkzaamheden. Dit zal neerkomen op meedenken en uitwerken van marketingplannen en randprogramma’s, genereren van free publicity, creëren en ontwikkelen van content voor de social-mediakanalen en contact onderhouden met theaters en co-producenten. De nadruk zal vooral liggen op onze nieuwe grote zaal voorstelling De Toverfluit die wij in samenwerking met De Toneelmakerij gaan maken.

Naast de producties van Silbersee zal je nauw betrokken zijn bij Spr!tzl; het jonge-makersatelier van Silbersee.

Wij bieden een dynamische werkplek waar je veel ervaring op kan doen binnen een klein, informeel team en waarbinnen je je professionele netwerk kan opbouwen. Buiten je kerntaken is het mogelijk om je eigen leerdoelen te ontwikkelen en uit te voeren. Daarnaast is er ook ruimte voor een eigen onderzoek. Stagevergoeding is €325,- bruto/maand + reiskosten op basis van 1 fte. 

Herken jij je in bovenstaand profiel en heb je zin om ervaring op te doen bij Silbersee? Stuur je motivatie en CV dan naar info@silbersee.com voor 17 juni 2019. Voor vragen kun je contact opnemen met bjornvanraaij@silbersee.com