FAQ

VEELGESTELDE VRAGEN M.B.T. AANMELDEN

Hier vind het aanmeldformulier en kun je je zowel aanmelden als het (verplichte) audiobestand uploaden.

Binnen 5 werkdagen na het inzenden van de aanmelding ontvang je een ontvangstbevestiging. Het kan zijn dat deze bij de ongewenste email / spam terecht is gekomen. Mocht dat niet het geval zijn, laat dit dan weten via amsterdamzingtdetoverfluit@silbersee.com

Mail deze wijziging z.s.m. naar amsterdamzingtdetoverfluit@silbersee.com tav Eva Hermus, productieleider van Amsterdam zingt De Toverfluit-Korendag. Geef in totaal 4 data door waarop het koor wel beschikbaar is. We gaan ons uiterste best doen om met elkaar geschikte data te vinden.  

Ja, dat is mogelijk. Per voorstelling van De Toverfluit treedt er slechts één koor op. 

Iedereen mag zich inschrijven voor deelname. Na 1 oktober zal er een eerste selectie plaatsvinden. Tijdens de Korendag op 2 november kunnen er maximaal 20 koren deelnemen. In totaal zullen er na de Korendag 11 koren geselecteerd worden voor deelname aan de voorstelling en uitgenodigd worden voor het geven van een besloten optreden in de Koninklijke Foyer van ITA.

Wanneer het niet lukt om de bestanden te uploaden via de aanmeldpagina mag het ook gemaild worden naar: amsterdamzingtdetoverfluit@silbersee.com. Vermeld daarbij om welk koor het gaat. 

Vul het inschrijfformulier digitaal alsnog in en geef bij het onderdeel: korte omschrijving koor, aan dat het audiobestand gemaild zal worden.


VEELGESTELDE VRAGEN M.B.T. DE KORENDAG 2 november

Laat ons dit z.s.m. weten via amsterdamzingtdetoverfluit@silbersee.com aan Eva Hermus, productieleider van Amsterdam zingt De Toverfluit. 

Tijdens de Korendag op 2 november is er een onbewaakte garderobe. Daar kun je jassen en tassen achterlaten op eigen risico. 

Nadat je het koor online hebt aangemeld ontvang je eerst een ontvangstbevestiging per mail.
Tussen 1 en 4 oktober ontvang je een mail of jouw koor wordt uitgenodigd voor de korendag. De Korendag is op 2 november 2019 van 09.00-17.00 uur. Op deze dag krijgen alle koren diverse workshops, zoals beatboxen, improvisatie en muziektheater. 

Exacte tijden van aankomst en de workshops op 2 november ontvang je 3 dagen van tevoren via de mail.

Nee, tijdens de Korendag is er geen aparte ruimte beschikbaar.
Ja, tijdens de voorstellingsdagen in de kerstvakantie is er een ruimte beschikbaar. 

Tijdens de Korendag op 2 november is er geen kleedkamer beschikbaar.

Tijdens de voorstellingsdagen is er wel een kleedkamer aanwezig voor het koor. 

ITA, gelegen aan het Leidseplein in Amsterdam, is uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer, de auto en de fiets.     

Let op: het is niet toegestaan om rondom ITA mensen in- en uit te laten stappen met een touringcar. Touringcars kunnen bij het Museumplein parkeren aan de Paulus Potterstraat 1, voor MoMa. Meer informatie vindt u op de website van de gemeente Amsterdam.    

U bereikt ITA (halte Leidseplein) met tram 2, 11 en 12 (vanaf Centraal Station), met tram 5 (vanaf Station Zuid), met tram 19 (vanaf Station Sloterdijk) en tram 1 (vanaf Muiderpoortstation). Ook tram 7 stopt op het Leidseplein, net als buslijnen 282, 283, 284, 288. U kunt ook metro 52 (Noord-Zuidlijn) nemen, vanaf halte Vijzelgracht is het ca. 10 min. lopen.    

In het gebied rond het Leidseplein is er weinig of geen parkeercapaciteit op straat te vinden. U kunt het beste parkeren in één van de omliggende parkeergarages: ByzantiumMuseumplein of Marnixstraat.
De taxistandplaats Leidsebrug is op 2 minuten loopafstand.    

Komt u op de fiets, dan zijn er voor u de gemarkeerde fietsvakken. Daarnaast is er op het Leidseplein een bewaakte fietsenstalling (naast Paradiso) en de vlakbij gelegen fietsboot op de Lijnbaansgracht (naast de Melkweg). 


VEELGESTELDE VRAGEN TRAJECT NÁ DE KORENDAG

Gefeliciteerd! Jullie zijn geselecteerd om mee te zingen in de voorstelling De Toverfluit!
Je ontvangt z.s.m. een email met daarin de datum waarop jouw koor:
- Een besloten optreden mag geven in de Koninklijke Foyer van ITA
- Mee mag zingen in de voorstelling. 

Jazeker! Zij kunnen t.z.t. een gratis kaartje reserveren voor het besloten optreden. Let op: zij moeten apart een kaartje kopen voor de voorstelling De Toverfluit. 

Jazeker! Jullie vrienden en familie zijn van harte welkom. Kaartjes voor de voorstelling zijn te koop via www.ita.nl. Ieder koor ontvangt een mail met daarin een uitnodiging voor vrienden en familie. 

Zodra alle speeldata bekend zijn krijgt ieder deelnemend koor een promotiepakket toegestuurd voor zowel het concert als voor de voorstelling. Deze mag je zowel via social media als via de mail verspreiden! 


VEELGESTELDE (TECHNISCHE & PRAKTISCHE) VRAGEN M.B.T. HET OPTREDEN IN DE KONINKLIJKE FOYER & HET MEEZINGEN IN DE VOORSTELLING

Nee, tijdens de Korendag is er geen aparte ruimte beschikbaar.
Ja, tijdens de voorstellingsdagen in de kerstvakantie is er een ruimte beschikbaar. 

Nee, tijdens de Korendag is er geen kleedkamer beschikbaar.
Ja, tijdens de concert –en voorstellingsdagen is er een kleedkamer aanwezig voor het koor. Hier kun je je persoonlijke spullen kwijt tijdens het optreden / de voorstelling. 

Ja, voor het besloten optreden staat een lessenaar klaar voor de dirigent.

Dit is afhankelijk van wat het koor mee wil nemen. Laat dit z.s.m. weten aan de organisatie via amsterdamzingtdetoverfluit@silbersee.com. Zij laten dan weten of dit mogelijk is. Bedenk daarbij goed dat er weinig opbouwtijd is. 

Ook hierbij is het belangrijk om dit tijdig aan te vragen via amsterdamzingtdetoverfluit@silbersee.com. Geef hierbij duidelijk aan welk instrumenten het koor meeneemt en om wat voor versterkers het zal gaan. We kunnen dan kijken of dit mogelijk is.

Contact

Neem voor vragen contact op met

amsterdamzingtdetoverfluit@silbersee.com

Terug naar homepage