Aanmeldformulier

Amsterdam zingt De Toverfluit!
Locatie: Internationaal Theater Amsterdam
2 november: Korendag, workshop en selectie koren
Tijden: 09.00-17.00

Aanmelden kan via onderstaand formulier. Vergeet niet om audiomateriaal (bij voorkeur a capella ingezongen) te uploaden. Dit kan via een youtube-/vimeolink of door een videobestand (niet groter van 100 mb) onderaan het formulier toe te voegen. 

Geselecteerd?
Na de Korendag, die we gezamenlijk met een optreden op het Leidseplein afsluiten, krijgt een selectie van 13 koren de kans om eenmalig mee te zingen tijdens de voorstelling in het najaar en in de kerstserie in Internationaal Theater Amsterdam. Daarnaast mag je, op diezelfde dag voorafgaande aan de voorstelling, samen met je koor een besloten optreden geven voor vrienden en familie in de Koninklijke Foyer van ITA.

Let op: je kunt je t/m 1 oktober 2019 aanmelden voor de Korendag.
Nadat je het koor online hebt aangemeld ontvang je binnen 5 werkdagen een ontvangstbevestiging per mail. Tussen 1 en 4 oktober ontvang je een mail of jouw koor wordt uitgenodigd voor de Korendag. De Korendag is op 2 november 2019 van 09.00-17.00 uur. Op deze dag krijgen alle koren diverse workshops, zoals beatboxen, improvisatie en muziektheater. 

Contact

Neem voor vragen contact op met:
amsterdamzingtdetoverfluit@silbersee.com

Terug naar homepage

A webform by Podio